"Tomas ve İliç'e ödeme yapılmadı"

Mali kriz, sezon başından bu yana ödenmeyen paralar, karşılıksız çıkan çekler yüzünden eleştirilerin odak noktası olan Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Tomas ve İliç'e özel ödeme yapıldığı iddiasını yalanladı. Canaydın, Lig TV'de katıldığı programda birçok konuda ses getirecek yorumlarda bulundu.

Alacakları ödenmediği için FIFA'ya başvurarak serbest kalma hakkını elde eden Tomas ve İliç'e para vermediklerini belirten Başkan Canaydın, "Onlara ne zaman ödersek yerli futbolculara da o zaman ödeyeceğiz. Tomas ve İliç'e para vermedik. Maalesef bazı rakiplerimiz iki futbolcumuzu provoke etti. Benim adaletli bir başkan olduğumu futbolcularım biliyor" ifadesini kullandı.

Özhan Canaydın, eski başkan Mehmet Cansun'un futbolculara dağıtılan çeklerin karşılıksız çıkması üzerine söylediği, "Bakkal bile böyle çek kesmez" sözlerine de sert yanıt verdi, "Onların döneminde bankalar kulübe çek defteri bile vermiyordu. Cansun önce Samsunspor'a yolladığı çeklerin hesabını versin" dedi.

Başkan Canaydın, Mart ayında yapılacak genel kurulda başkanlığa adaylığını koyma konusunda kesin bir karar vermediğini de belirterek, "Eşimi, evimi çok ihmal ettim. Mali kongreden sonra Galatasaray'ın menfaati neyi icap ettiriyorsa onu yapacağım" diye konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları