Ü.Karan: "Hagi, Terim'in eline su dökemez"

G.Saray'da, teknik direktör Hagi'nin isteği doğrultusunda yönetimin gönderme kararı aldığı Ümit Karan, çok özel açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, kendisinin biletini kesen Hagi ile eski hocası Fatih Terim'i karşılaştırmasını istediğimizde "İkisini asla aynı kefeye koyamam. Çünkü Fatih hoca bu işe yıllarını vermiş. Müthiş bir birikimi var. Hagi ise bu işe daha yeni başladı. Tecrübesi çok az. Antrenörlük kariyerlerine bakınca, kıyaslamak bile yanlış olur. Şu anda Hagi, Terim'in eline su dökemez" dedi.

Ben Hagi'ye ne yaptım?
Hagi ile hiçbir zaman birebir görüşmediğini söyleyen Ümit, "Kendisiyle problem yaşamadım. Neden böyle bir karar aldığını hiç anlamış değilim. Düşünüyorum; ben Hagi'ye ne yaptım diye. Ama bir türlü yanıt bulamıyorum. Verilen her görevi yerine getiriyorum. Herkes kadar çalışıyorum. Gazeteciler sürekli hocaya beni soruyorlar. Niye? Çünkü beni üst düzeyde görüyorlar. Durup dururken beni niye Hakan Şükür'e, Hagi'ye sorsunlar. Onların benim hakkımdaki yorumlarına ise katılmıyorum ama saygı duyuyorum" ifadesini kullandı.

Yönetim fiyatı indirmez
B.Mönchengladbach defteri artık kapandı. Çünküonlar beni bonservisimle istiyorlar. Bu da beni G.Saray'dan koparmak anlamına geliyor. Açıkçası bunu istemiyorum. Zaten G.Saray yönetiminin bonservisimde indirim yapmayacağını da biliyorum. Ayrıca beni Beşiktaş ya da F.Bahçe'ye göndermek istememelerine de anlam veremiyorum. Ama ona da saygı gösteriyorum. Belki 2-3 ay sonra geri döneceğim. O zaman ortam değişmiş olabilir. Hayat bu. Neyin ne olacağı belli olmaz. Ben bu konuda umudumu yitirmedim" yorumunda bulundu.

Forvetsiz ne yapacaklar?
Golcü oyuncu ayrıca kadroda yeterince forvet olmadığını da belirterek, "Bu şartlarda benim seçilmem yine anlamsız geliyor. Ben gidince bir tek Hakan Şükür'le Necati kalacak. Biri sorun yaşarsa yerini nasıl dolduracaklar bilmiyorum. Belki Arif çözüm olabilir. Ama o zaman da kulübede golcü kalmayacak. Bu şartlarda yapacak fazla bir şeyim yok. Yurt içi yasağı olduğuna göre dışarda kulüp arayacağım. Ancak ben hedefi olan bir takıma gitmek istiyorum. Hedefsiz bir kulübe gidip 6 ay top oynamak istemiyorum. Bunu kendime yakıştıramıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Sabah

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları