Unutma! Daha önce çok Hakanlar gitti...

G.Saray'da transferi yüzünden gündemden düşmeyen ve cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalan Hakan Ünsal'ın yüzü asıldı. Yönetimin ‘‘İki gün içinde imzala, yoksa PAF takımla çalışırsın’’ tehtidini dikkate almayacağını söyleyen Hakan, ‘‘Kesinlikle Avrupa'ya gideceğim. Bu tavırlarından sonra bana sundukları sözleşmeyi imzalamayacağım’’ dedi.

Cezadan hiçbir zaman korkmadığını dile getiren yıldız futbolcu, ‘‘Bana daha ılımlı yaklaşmalarını beklerdim. Verdikleri 50 milyar lira cezayı öderim. Ama diğer taraftan milyon dolarları kaçırırlar. Şu anda görüştüğüm Avrupa'da bazı kulüpler var. Beni devre arasında satsınlar, yoksa bedelsiz olarak ayrılacağım’’ diye konuştu.

Galatasaray'da yönetimin ‘‘Ya sözleşme imzala ya da PAF takımına git’’ dediği orta saha oyuncusu Bülent Akın, sözleşme yapmayı kabul etti. Sözleşmesini uzatacağını belirten Bülent, Galatasaray'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmediğini dile getirerek, ‘‘Hiçbir zaman sorun olmadım. Olmak da istemiyorum. Yönetimle masaya oturup anlaşacağım’’ dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları