Vur da gel AslanımGalatasaray, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında bu gece deplasmanda İngilizlerin güçlü temsilcisi Liverpool ile karşılaşacak

Avrupa Fatihi Aslan, bu gece en zorlu sınavlarından birine çıkıyor. Büyük çoğunluk şöyle düşünüyor: Galatasaray eskisi gibi değil. Liverpool'un kadrosu Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğu sezondan çok daha iyi. Bu gece değil onları yenmek, puan almak bile mucize. Matematiksel olarak baktığımızda evet bunlar doğru olabilir ancak burada önemli olan Galatasaraylı futbolcuların ne düşündüğü... Çoğu insan bizim Manchester United'dan, Barcelona'dan, Milan'dan da puan ve puanlar alabileceğimizi düşünmemişti ama yanıldılar bugün de yanılacaklar. Yeter ki futbolcularımız o savaşçı Aslan ruhunu yüreklerinde hissetsinler ve sahaya yansıtsınlar. İşte o zaman karşımızda kimsenin duramayacağını geçmişte yaşadığımız tecrübelerden çok iyi biliyoruz.

Liverpool'un ünlü Anfield Road Stad'ında saat 21:45'de başlayacak ve İspanya Futbol Federasyonu'ndan Luis Medina'nın yöneteceği karşılaşma Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11'ler
 
LIVERPOOL: Reina, Finnan, Carragher, Hypia, Riise, Gerrard, Alonso, Sissoko, Luis Garcia, Kuyt, Bellamy (Crouch)

GALATASARAY: Mondragon, Tomas, Song, Sabri, Orhan, Hasan Şaş, Ayhan, Cihan, Arda, İliç, Hakan Şükür

STAT: ANFIELD ROAD
SAAT: 21.45
YAYIN: STAR TV
HAKEM: LUIS MEDINA

Kaynak: Webaslan.com-Fanatik

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları