Yeni bir kriz kapıda!

Ekonomik sıkıntı Galatasaray’ın başını yeniden ağrıtmaya başladı. Zira Sarı-Kırmızılı takımın üç yabancı futbolcusu; Tomas, Song ve İliç paralarını alamamanın huzursuzluğunu yaşıyorlar. Bu futbolculardan İliç’in 250 bin euro olan yıllık transfer ücretinin şu ana kadar yalnızca 50 bin eurosunu aldığı ve maç başına alması gereken 25 bin euronun da hiç ödenmediği ifade ediliyor. Yıldız futbolcuyla Yunanistan ve Alman kulüplerinin yanı sıra Partizan’ın ilgilendiği bildiriliyor.

Song geçinemiyor

Yine parasını alamamaktan yakınan Song’un ayrıca Teknik Direktör Eric Gerets’le geçinemediği de kaydediliyor. Kamerunlu futbolcunun daha önce Belçikalı teknik direktörle iki kez kavga ettiği biliniyor. Üç futbolcunun da paralarının sürekli gecikmesi, ödeme yapılsa bile çok az bir bölümünün yapılması ve içeride biriken miktarın artmasından dolayı huzursuz oldukları ifade ediliyor. Ancak üç oyuncu da takımın iyi gitmesinden dolayı sıkıntılarını yüksek sesle dile getirmeme kararı aldılar.

"Kimse merak etmesin"

Yönetici Fatih Gökşen’in ise bu futbolcularla sürekli temas halinde olduğu ve alacakları konusunda Tomas, Song ve İliç’e garanti verdiği vurgulandı. Gökşen’in bu oyunculara, “Kimse merak etmesin. Galatasaray’da kimsenin parası kalmaz. Yakında bütün sıkıntılarınızı çözeceğiz” dediği ifade edildi. Bu arada Galatasaray’ın 3 yabancı futbolcusunun ocak ayına kadar şartların düzelmemesi halinde Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılacakları kaydedildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları