Bafetimbi Gomis, Kadıköy için hırs yaptı
Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, gözünü Fenerbahçe derbisine dikti. Kadıköy'de de gol atmak istiyor.

Galatasaray'ın gol makinesi Bafetimbi Gomis, gözünü Fenerbahçe derbisine dikti. Günlerdir bu maça özel olarak hazırlanan ve yakın çevresine mutlaka Kadıköy'de gol atmak istediğini söyleyen Fransız oyuncu, idmanlarda ekstra çalışmalar yaptı.
İlk yarıda F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon'a karşı oynadığı üç maçta gol bulamayan Gomis, bu konudaki şanssızlı- ğını da kırmayı arzuluyor. G.Saray, ligde 61 kez ağları sarsarken, Gomis bu gollerin 25'ine imza attı. F.Bahçe'nin toplam attığı gol sayısı ise 49'da kaldı.
TERİM 5, KOCAMAN 3!
İki teknik adam bugüne kadar 10 maçta karşılaşırken, Fatih Terim, rakibine 5'e 3'lük üstünlük sağladı. İki karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Kocaman'ın, İstanbulspor'u çalıştırdığı dönemde Terim'in 1 yenilgisi, 2 galibiyeti bulunuyor. G.Saray-F.Bahçe rekabetinde ise taraflar 7 kez karşılaşırken, Terim 3 kez kazandı, 2 kez kaybetti, 2 maç da berabere bitti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jonathan David, Lille'den ayrılmaya hazırlanıyor

Milan'dan Theo Hernandez ve Rafael Leao kararı!

Bayern Münih'te 5 numaralı forma emekli ediliyor!

İtalya'da Gökhan İnler fırtınası!

FA Cup'ta son çeyrek finalist uzatmalarla Nottingham Forest!

Juventus'tan üst üste 5. galibiyet

Nathan Ake'den sakatlık açıklaması!

Vinicius Junior'dan Ballon d'Or açıklaması!

Fabio Capello'dan Messi ve Yamal kıyası!

Onana, Manchester United'dan ayrılmak istemiyor!
