Arroyo ile galibiyete uzandık
Beko Basketbol Ligi'nin 15. hafta mücaelesinde Galatasaray Liv Hospital ile Mersin Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi.

Beko Basketbol Ligi'nin 15. hafta mücaelesinde Galatasaray Liv Hospital ile Mersin Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya geldi.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynana karşılaşmayı Galatasaray Liv Hospital 85-60 kazanarak sezonun 12. galibiyetini elde etti.
İkinci çeyrekte geriye düşen takımımız üçüncü çeyrekten itibaren Erceg ve Arroyo ile etkili oldu.
Macvan'ın kendi yarı sahamızdan attığı üçlük üçüncü çeyreğe nokta koyarken son bölümde de skorer oyununu sürdüren takımımız mücadeleden galip ayrıldı.
Carlos Arroyo 21 sayı 4 ribaund 6 asist ile oynarken Zoran Erceg 14 sayı üretti. Cenk Akyol 12 sayı Furkan Aldemir 7 ribaund 6 blok, Ender Arslan 8 sayı, Bonsu 6 sayı 6 ribaund ile oynadı.
Takımımız ikinci yarı çok az top kaybı yaparken üç sayı çizgisinin gerisinden 6/20 (% 30) ile isabet bulabildi. Galatasaray Liv Hospital iki sayılık atışlarda 27/36 (% 75) ile şut soktu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!
