Engelsiz Aslanlar, Şampiyonlar Ligi'nde
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, The Owls ile Rittal Arena’da karşı karşıya geldi. Takımımız karşılaşmadan 75-63’lük skorla galip ayrılarak Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı başardı.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, Almanya’nın Wetzlar kentinde düzenlenen Şampiyonlar Ligi Ön Eleme A Grubu üçüncü maçında The Owls ile Rittal Arena’da karşı karşıya geldi. Takımımız karşılaşmadan 75-63’lük skorla galip ayrılarak Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı başardı.
İlk çeyreğe hızlı rakibi karşısında 1 sayılık farkla önde olan sarı-kırmızılılar 10 dakikalık bölümü 19-18 önde geçerken ikinci çeyrekte geri düşerek soyunma odasına 39-43 geride girdi. Üçüncü çeyrek başa baş mücadeleye sahne olurken bu çeyrekte de 54-56 geride olan takımımız son çeyrekte Özgür Gürbulak’ın müthiş oyunuyla rakibini yakaladı ve son beş dakikalık bölümde farkı açmasını bilerek mücadeleden 75-63 galip ayrıldı ve gruptaki üçüncü galibiyetini aldı.
Engelsiz Aslanlar, Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanarak 8-11 Mart tarihlerinde İspanya ve İtalya'da düzenlenecek Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunda mücadele edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!
