Isaiah Canaan: "Bu bir takım oyunu, takım galibiyeti"
Galatasaray Nef'te Isaiah Canaan, Fenerbahçe Beko karşısında aldığımız galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray Nef’in yeni transferlerinden Isaiah Canaan, ING Basketbol Süper Ligi’nin 27. haftasında deplasmanda 76-70 kazandığımız Fenerbahçe Beko müsabakasının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.
Takım olarak birlikte oynadıklarını belirten Canaan, "Bu bir takım oyunu, takım galibiyeti. Bugün herkes beraber hareket etti. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Fenerbahçe’nin ne kadar etkili ve iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Burada gerçekten müthiş bir taraftar desteği altında oynuyorlar. Biz inancımızı kaybetmemeye ve plana sadık kalmaya çalıştık. Bugün takım olarak tüm kimliğimizi ortaya koyduk." diye konuştu.
"GALATASARAY’DA BÜYÜK HEDEFLERİM VAR"
Galatasaray’da takım arkadaşlarının katkısıyla kısa zamanda adaptasyon sürecini atlattığını ve burada büyük hedeflerinin olduğunu söyleyen Birleşik Amerikalı oyuncumuz, "Çabuk adapte olmamdan dolayı çok mutluyum. Takım beni çok iyi karşıladı ve beni özel hissettirdi. Takım arkadaşlarım iyi iş çıkarttı. Takıma kolay adapte olmamı sağladılar. Daha çok yeniyim ve büyük hedeflerim var. Bu takımla çok büyük hedeflerimiz var. Her şeyimi vermeye, takımı daha yükseğe çıkartmaya çalışıyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!

Manchester United, Wolverhampton karşısında kaybetti!

Arsenal'den ligde iki hafta sonra galibiyet!
