"Çok gol atacağız!" İmparator hücum futbolu felsefesini artık rahatlıkla uygulayacak

Terim, transfer yapmaya devam edeceklerini de belirtirken, maçları en iyi şekilde geçmeye çalışırken, geleceğin Galatasaray'ını oluşturma çabalarının da sürdüğünü anlattı. Taraftarlarla olan ayrılıklarının bir hayli uzun sürdüğüne değinen Terim, şöyle konuştu:
"Fikstür gereği ilk yarının son maçlarını dışarda oynadık. Araya da devre arası girdi. Çok istememize rağmen Denizlispor maçını da oynayamadık. Taraftarlarımızdan 2,5 ay sürüyle ayrı kaldık. Ali Sami Yen Stadı'nda onlarla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Onlar bizi, biz de onları özledik. İki sevgili Malatyaspor maçında hasret giderecek. Maç için adeta can atıyoruz. Onlarla beraber çok daha önemli işlere imza atacağız."
Fatih Terim, Hasan Şaş'ın imza atıp atmamasıyla ilgili bir soru üzerine de "Bu oyuncumuzu sakatlığı nedeniyle oynatmadık. Onun imza atıp atmaması teknik karar açısından beni etkilemez" dedi. Hasan'ın durumunun Mayıs ayına kadar değişmeyeceğini tekrarlayan Terim, "Kadromda 25 oyuncu var. Hepsinin de oynama şansı var. Hasan sağlam olup da oynamayabilirdi. Ancak, şu anda hem milli takımda hem de bizde sakatlığı nedeniyle oynamıyor" diye konuştu. Terim, transfer olmasından sonra ilk resmi maçta sahaya çıkan genç oyuncu Suat Usta konusunda yöneltilen soruyu ise şöyle yanıtladı:
"Suat Usta, genç bir oyuncu. Antrenmanlarda gösterdiği performansla ilk 11'de sahaya çıkarttım. Kendisi heyecanına rağmen iyi performans gösterdi. Formayı isteyen ve mücadele eden alır. Bu kararımda ısrarcı olacağım." İlk yarıda eleştirilere uğrayan Ümit Davala ve Hakan'ın da Bursaspor maçında iyi oynadığını anlatan Terim, bu oyuncuların başarılı performanslarını devam ettireceğine olan inancını vurguladı.
Fatih Terim, bugüne kadar Türkiye ve İtalya'da çalıştırdığı tüm takımlarda, atak bir futbol düşüncesini sahaya yansıtmaya çalıştığını kaydederken, felsefesini değiştirmeyeceğini anlattı. Sahada tek blok halinde oynamaya çalıştıklarını kaydeden Terim, "Herkese zevk verecek, çok gol atacak ve hücum oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz. Defansta açık vermek pahasına hücum oynamaktan vazgeçmeyeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland

Leipzig, Thierry Henry'i takımın başına getirmek istiyor!

Tottenham'da Niko Kovac planı!

Bayern Münih'te Sacha Boey için ayrılık planı

Leicester City'de Jamie Vary resmen veda ediyor!

Real Madrid'e Camavinga'dan kötü haber!

Chelsea'den Kenan Yıldız için ilk temas!

Carlo Ancelotti: "Arda kalitesini gösterdi"

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı

A.Bilbao, Şampiyonlar Ligi'ne koşuyor
