Dengeler bozulmayacak

 

Galatasaray Yönetimi, devre arası transferinde dengeli davranma kararı aldı. Takıma yapılacak yeni takviyeler için yılbaşı sonrasında çalışmalarına büyük hız veren yönetim, takım içindeki huzuru kaçırmamak ve ücret dengesini bozmamak için yabancı oyunculara verilecek yıllık ücret için birim fiyat belirledi.

Yabancılara yerli futbolculardan daha fazla ücret ödemek istemeyen yönetimin, oyuncuların kalitesine göre bir tarife oluşturduğu ifade edildi. Buna göre gelecek yabancının maliyeti, yıllık 1 milyon doları geçmeyecek. Yıldız adayları ise en fazla 250 - 300 bin dolar para alacak.

Bu arada Güney Amerika’nın yanı sıra Avrupa’da da transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray, Rumen menajer Becali’den liste aldı. Becali’nin verdiği listeyi de gözönünde tutarak transfer çalışmalarını devam ettiren Sarı - Kırmızılı teknik heyet, burada bulunan yetenekleri mercek altına aldı. İtalya’nın Cenova takımında oynayan Rumen orta saha oyuncusu Paul Codrea ile ilgilenen Cim - Bom, bonservis bedelini düşünüyor. 10 milyon Euro istenen futbolcuya Inter, Juventus ve Leverkusen de talip oldu. Becali’den bu oyuncuyu kiralamak için yardım isteyen Sarı - Kırmızılılar, ayrıca Dinamo Bükreş’in sağ kanat oyuncusu Stoican ile de temaslarını sürdürüyor. Bu arada yöneticiler transferini yapacakları oyuncuları İspanya’daki kampa yetiştirmek için yoğun çaba harcıyor. Ancak Cim - Bom’da şu ana kadar işi biten oyuncu yok. Eğer Felipe’nin alternatifi bulunamazsa bu oyuncu da kampa davet edilecek.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler