Deschamps ile görüşmeler sürüyor

 

Galatasarayımızın teknik direktör arayışında sona yaklaşırken, adaylar içerisinde bulunan Fransız teknik adam Didier Deschamps ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Sarı kırmızılı yönetimimizin, Bayer Levurkusen'den ayrılan Michael Skibbe ile yapılan görüşmelerin olumlu gitmesine rağmen, Alman teknik adamı, Deschamps'ın ikna olma olasılığına bağlı olarak beklemede tuttuğu öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerimizin, Deschamps ile para açısından hiçbir problem yaşamadığı ve başarılı çalıştırıcının 2 milyon Euro'luk isteğini kabul ettiği, ancak futbolcu transferi prensipleri açısından görüş ayrılıkları bulunduğu öğrenildi.

Yönetimimiz, eğer Deschamps'ı detay konularda ikna ederse, önceliği Fransız teknik adamdan yana kullanacak. Eğer Deschamps ile pürüzler giderilemezse Skibbe ile olumlu giden görüşmelerin 1 hafta içerisinde sonuçlanabileceği öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticilerimizin, Deschamps ile anlaşma olasılığını gözönünde tutarak, Skibbe ile yapılan görüşmeyi gizledikleri öğrenildi.

FERDİ ELMAS 9 HAZİRAN'DA RESMİ İMZA ATACAK

Galatasarayımız, Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Ferdi Elmas ile 9 Haziran'da sözleşme imzalayacak. Ferdi ile kesin anlaşma sağlayan sarı kırmızılılarımız, Çaykur Rizespor'a Ferdi karşılığında kiralık verilecek oyuncuların belirlenmesinden sonra resmi imzaların atılacağı öğrenildi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler