Emre idmana alınmadı!

Milli futbolcuya ateş püsküren Roeder, "Çarşamba günü takımın izinli olmasına karşın, Emre İngiltere`ye Perşembe günü geldi. Bu disiplinsizliktir. O gün de antrenmanımız vardı, ama Emre yorgun ve uykusuzdu. Ben de ona izin verdim ve gidip uyuması gerektiğini söyledim. Ama, bunun böyle olmaması gerekiyordu. Emre, bu tür hareketlerinden arınması gerekiyor" dedi.
Bu arada, Emre Belözoğlu`nun Newcastle United`dan sezon sonunda ayrılacağı haberlerine, milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ise son noktayı koydu.
İngiltere`de Sunday Sun`a gazetesine açıklamalarda bulunan Bulut, Emre`nin İngiltere`de mutlu olduğunu vurgularken, "Emre`nin takımdan ayrılmak istediği yönündeki haberler, gerçeği yansıtmamaktadır. Emre, gelecek sezon da Newcastle`da oynayacak. Zaten kulübü ile 5 yıllık sözleşmesi bulunuyor" ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Ada medyası da Türkiye - İsviçre maçından sonra yaşanan olaylar nedeniyle FIFA`dan 6 maç ceza alan yıldız futbolcunun, bu cezadan sonra performansında düşüş yaşandığı görüşünü savunuyor.
Emre: "Problemim yok"
İngiltere'nin Newcastle United takımında forma giyen Emre Belözoğlu, takımla ve teknik direktörüyle problemi olmadığını kaydetti.
Emre, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktörüyle sıkıntı yaşadığı şeklindeki haberlere üzüldüğünü belirterek, "Newcastle United ile hiçbir problemim yok, teknik direktörüm ile son derece uyumlu çalışıyoruz ve bana fazlasıyla destek veriyor" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
