Fleurquin ve Mondragon'da milli takımda
Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan uzak kalan Capone, tedavisi için Brezilya’ya gitmişti. Durumu hakkında kulüp doktoru Serhan Kurtulmuş’u bilgilendiren Sambacı’nın Türkiye’ye döneceği ve çarşamba gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi. Kurtulmuş, Capone dışında diğer sakatlarda da sorun olmadığı, milli maç nedeniyle verilen arada hepsinin hazır hale geleceğini açıkladı.
Milli takıma en çok oyuncu veren takım olan Galatasaray’da, Fleurquin’in de Uruguay Milli Takımı’na çağırılması, Lucescu’nun canını sıktı. Başarılı futbolcuyla görüşen Rumen hoca, “Milli takımdan affını iste. Önümüzde kritik maçlar var” dediği öğrenildi. Grubunda çok kritik bir konumda bulunan Uruguay’ın, 7 Kasım’da oynayacağı Ekvator maçını mutlak kazanması gerekiyor. Bu nedenle federasyonun Fleurquin’e izin vermeyeceği belirtiliyor.
Dünya Kupası elemelerinde 7 Kasım’da Şili ile oynayacak Kolombiya Milli Takımı’na katılan kaleci Mondragon, dönüşte yedek bekleyecek. Roma ile oynanacak kritik karşılaşma için tecrübeli file bekçisini dinlendirmek isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu’nun, Diyarbakırspor karşısında kaleci Kerem’e şans tanıyacağı öğrenildi. Rumen çalıştırıcı, iki futbolcunun da milli takımda olmasına rağmen, Mondragon’un ayrıca uzun bir yolculuk yapacağını gözönünde bulundurdu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!

Wilfrid Ndidi için ayrılık gelişmesi!
