2013 model Aslan!
Fatih Terim, Ünal Aysal ile bir araya geldi ve isteklerini bir bir söyledi. 3 nokta transfer için harekete geçildi. O isimler ve detaylar...  
AMK
2013 model Aslan!

Galatasaray'da Nuri Şahin sesleri giderek yükselmeye başladı. Sezon başında Real Madrid'den Liverpool'a kiralanan genç yeteneği Galatasaray da istiyordu, ancak bu transfer gerçekleşmedi.

Buna karşın kadrosuna takviye yapmak isteyen ve maaş bütçesinde yer açmak için Nuri'yi gözden çıkaran Liverpool, gurbetçi oyuncuyu son maçta da oynatma gereği hissetmedi. Nuri Şahin böylece yeniden Galatasaray'ın radarına girmiş oldu.

Bu oyuncunun Fatih Terim'le de ilginç bir hikayesi var. Daha 16 yaşında yıldızının parladığı dönemde Almanya ile Türkiye arasında ikilemde kalan Nuri'nin babasını arayan Terim, bir telefonuyla Türk Milli Takımı'na bir yıldız adayı kazandırmıştı.

Madrid cephesinde sıkıntı yok

İmparator'un bu kez de yine bir telefonuyla Nuri Şahin'i Galatasaray'a gelmeye ikna etmesi bekleniyor. Zira Sarı-Kırmızılı yöneticilerin de kendi aralarında yaptıkları görüşmelerde, “Bu transferi bitirse bitirse Fatih hoca bitirir” yorumunu yaptıkları öne sürüldü.

Real Madrid cephesinde ise bir sıkıntı yaşanmayacağı düşünülüyor. Şampiyonlar Ligi'nde oynamasına engel bulunmayan Nuri'nin kiralık olarak alınması planlanıyor.

NURİ ŞAHİN, ADA'DA DA BÖYLE PATLAMIŞTI

%%EMBEDVIDEO_7446%%




Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler