Albayrak'tan Başakşehir mesajı; "Kenetlendik!"
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Türkiye Kupası finalinde oynanan Akhisarspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, maç sonu açıklamalar yaptı.
İşte Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları;
"Bu büyük bir moral oldu. Başakşehir maçının hazırlıklarına yarın itibariyle başlayacağız. Soyunma odasında çok güzel şeyler yaşandı. Başkanımız da soyunma odasına geldi. Kenetlendik, bir olduk. İnşallah Başakşehir'i yenip şampiyonluk turunu Türk Telekom'da atmak istiyoruz."
"GALATASARAY KUPA GÖRMESİN"
Galatasaray bir yerde kupa görmesin. Gördüğü zaman gözünü diker ve onu alır. Yıllarda önce Sivas'ta bir şampiyonluğumuz daha olmuştu. İnşallah bu hafta Başakşehir maçını kazanıp şampiyon olarak Sivas'a tekrar gelip son lig maçımızı oynayacağız.
Sivas taraftarına misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Akhisarspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'te Sacha Boey için ayrılık planı

Leicester City'de Jamie Vary resmen veda ediyor!

Real Madrid'e Camavinga'dan kötü haber!

Chelsea'den Kenan Yıldız için ilk temas!

Carlo Ancelotti: "Arda kalitesini gösterdi"

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı

A.Bilbao, Şampiyonlar Ligi'ne koşuyor

Eric Bailly, Villarreal'i yaktı

Genoa - Lazio: 2 kırmızı kart, 2 gol, 3 puan

Parma, 6 haftalık hasretini Juve ile bitirdi!
