Aslan'a Ada'dan kötü haber
Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, Galatasaray'ın da ilgilendiği konuşulan Edin Dzeko'nun devre arasında takımdan ayrılmayacağını söyledi.
Webaslan Dış Haberler

Dzeko'nun devre arasında ayrılacağı yönündeki dedikodulara yanıt veren Şilili antrenör, "Hayır, Dzeko ayrılmayacak. Sezon öncesinde ona güvendiğimiz söyledim ve şu anda da güvenim aynı seviyede. Takım için iyi bir kadroya sahip olmak önemli, çünkü çok fazla sayıda maç oynuyoruz. " ifadelerini kullandı.
Bosnalı oyuncunun şu anda beklediği seviyede olmadığını belirten Pellegrini, "Eğer kupaları kazanmak istiyorsak, önemli oyunculara ihtiyacımız var. Belki şu anda istediğimiz gibi oynamıyor, ancak takımımızın önemli bir isimi olmayı sürdürüyor." diye konuştu.
27 yaşındaki forvetin peşinde İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğa oynayan Arsenal ve Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund da bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan Yıldız'dan kırmızı kart sonrası özür!

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!

Kenan'ın kırmızı kart gördüğü maçta Juventus galip!

Werder Bremen-St. Pauli sessiz sedasız

Premier Lig'de şampiyon Liverpool!

Manchester City, Federasyon Kupası'nda finalde

Real Madrid'de Carlo Ancelotti kararı!

Bochum'un Bundesliga'da kalma ümidi zora girdi

MANU zor nefes alıyor; 5 maçta 2 puan
