Atmosfere hayran kaldılar
Galatasaray, Kopenhag'ı güzel bir futbol ile 3-1 mağlup ederken Danimarkalı basın mensupları maç sonu şaşknlıklarını gizlemekte zorlandı.
Milliyet

Galatasaray, Kopenhag karşısında futboluyla göz kamaştırırken; Danimarkalıları 'Aslan'ın oyunu kadar tribünlerdeki ambians da oldukça etkiledi.
Mücadeleyi 1’i Yunanistan’dan, diğerleri Danimarka’dan gelen toplam 30 yabancı medya mensubu takip etti. Arena’ya koşup ilk dakikadan son dakikaya kadar takımlarına destek veren, zaman zaman cep telefonlarını çıkartıp ışıklarla tribünleri süsleyen taraftarlar, Danimarkalı basın mensuplarını kendilerine hayran bıraktı.
Atmosferden etkilenenlerin başında da maçı anlatan Danimarkalı spiker Jes Dorph Pedersen geldi. Pedersen, “Galatasaray dünya klasında bir takım. Harika bir stadyum, muhteşem bir seyirci... İnanın canım buradan gitmek istemiyor” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!
