Aysal: "Her gün anıyoruz"
Galatasaray Spor Kulübü’nün 108. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sarı kırmızılı kulübün kurucusu ve ilk üyesi Ali Sami Yen, kabri başında anıldı.

Galatasaray Spor Kulübü’nün 108. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında sarı kırmızılı kulübün kurucusu ve ilk üyesi Ali Sami Yen, Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.
Törene, başkan Ünal Aysal, divan kurulu başkanı İrfan Aktar, yönetim kurulu üyeleri Mete İkiz, Sedat Doğan, Emir Sarıgül, Necati Demirkol, Ebru Köksal, icra kurulu başkanı Lutfi Arıboğan, sicil kurulu başkanı Serdar Eder ve çok sayıda Galatasaraylı katıldı.
Anma töreninden sonra açıklamalarda bulunan başkan Ünal Aysal, "Ali Sami Yen bizim kurucumuz ve ilk başkanımız. Kendisini sadece bugün değil her gün saygıyla anıyoruz. Geride bıraktığı eser, bizim bu bayrak yarışında ondan aldığımız yer ve mesuliyet, bizim onu her gün şükranla anmamız için bir vesile oluyor. Bugün bu törenlerden bir tanesini kendi içimizde yaşadık. Güzel bir cuma günü geçiriyoruz. Bugün, başkanımıza yakışır güzel bir anı olarak kalplerimizde kalacaktır" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sörloth'tan geleceği için açıklama!

Bayer Leverkusen, yeni genç yeteneğini açıkladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Barcelona için mesaj!

Nefes kesen maçta Barcelona ve Inter yenişemedi!

Kim Min-jae sürprizi: "Geri dönüyor"

Manchester City'de Rodri, geri döndü!

Müller'den itiraf: "Guardiola'dan beri sağlanamadı!"

Çin'in milli takım teknik direktörüne hapis cezası

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!
