Aysal: "Temeli attık"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, gündemi GSTV'de değerlendirdi. Aysal, "Transferlerle beraber 22 milyon dolar bir yatırımımız oldu. Bu sene yandı diye bir şey yok. Bu temeli attık. Seneye 2. kat sonra 2. kat..Koca bina olur. Sonra da kimse bizi Şampiyonlar Ligi'nden atamaz. 22 milyon çok büyük değil. " dedi.
Webaslan.com

Teknik direktör Fatih Terim'in istemesi halinde transfer yapacağını ifade eden Aysal, buna göre planlamalar olacağını söyledi.
Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı, "Galatasaray'da transfer durmuyor. Olabilir ama şu anda ajandamızda bu yok. Bana Fatih Hoca'dan böyle bir talep gelmediği sürece ajandama koymam. Böyle bir talep gelecekse de önümüzdeki günlerde gelmeli ki bütçemizi yapalım. Ama Hoca böyle bir talepte bulunmadı. Gelince düşünürüz. Transferden kaçmıyoruz. Bu çilekten başıma çok şey geldi. Yavaş yavaş başka bir mevye bulmalıyım. Masama çilek getirtmemeye başladım" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Al Nassr'dan Caicedo için 116 milyon euro!

Liverpool'da Virgil van Dijk ile imza!

Arda Güler için dev takas!

Real Madrid'de Arda Güler tepkisi!

Kevin De Bruyne için sürpriz teklif

Hakan Çalhanoğlu: "Devam edersek başarırız, hedefimiz final"

Real Madrid yıkıldı, Arsenal'den tarihi tur!

Real Madrid - Arsenal maçına VAR damgası!

Juventus'ta Kenan Yıldız şoku!

Bayern Münih'ten Camavinga için dev teklif hazırlığı
