Başkanı teklifi doğruladı! Cevap...
Bucaspor Kulüp Başkanı Hüsnü Kaya, Galatasaray'ın Umut Gündoğan için teklif yaptığını ancak henüz netleşen bir durumun olmadığını söyledi.
Anadolu Ajansı

Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Umut Gündoğan için Galatasaray'ın, kaleci Ömer Kahveci için de Kayserispor'un teklif yaptığını belirterek, "Teklifleri değerlendiriyoruz. Henüz netleşen bir şey yok" dedi.
Her şeye rağmen genç oyuncuları takımda tutmak istediklerini kaydeden Kaya, "Oyuncu satmamız halinde transfer yasağımızı kaldırıp, takıma takviye yapabiliriz" diye konuştu.
Öte yandan pazar günü deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Bucaspor, dün Spor Toto 3. Lig ekibi Manavgat Evrensekispor'la oynadığı hazırlık karşılaşmasını 4-2 kazandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'e Goretzka'dan kötü haber!

Xabi Alonso için 20 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'ndan müjdeli haber!

Zeki Çelik, Fulham yolunda!

Victor Nelsson'dan Roma'ya kötü haber!

Tarihi maçta Manchester United, Lyon'u yıkarak yarı finale yükseldi!

Chelsea, Legia'ya yenilse de turu geçti!

Athletic Bilbao, Rangers'ı 2 golle eledi!

Fiorentina'ya beraberlik yetti, Albert Riera'nın rüyası bitti!

Milan, Kyle Walker'ın tapusunu istiyor!
