Bruma'da şok gelişme! Tehdit...
Galatasaray'ın transferdeki bir numaralı gözdesi Bruma'nın menajeri yeni açıklamaları ile şok etti.
Webaslan Dış Haberler

Tahkim'e oyuncunun serbest kalması için avukatlar aracılığı ile bir itirazda bulunan ve yargı sürecinin başlamasına yol açan menajer sürpriz bir şekilde, "Şu anda ortalıkta birçok söylenti var. Bu da kötü bir ortam yaratılmasına yok açıyor. Benim sadece söyleyebileceğim, şu anda bütün olasılıklar hala masada duruyor. Bruma tekrar Sporting'e dönebilir, fakat kesin değil" açıklamasını yaptı.
SPORTİNG'DEN BALDE'YE 'TEHDİT'!
Balde ayrıca şok bir açıklama ile 'tehdit' edildiğini belirtirken, "Sporting bana bir mesaj gönderdi. Eğer Bruma geri dönmezse, benim diğer oyuncularım da ayrılabilir" ifadelerini kullandı.
Galatasaray'ın son olarak Sporting ile Bruma arasındaki krizden faydalanarak Portekiz temsilcisine 2 milyon euroluk bir teklif yaptığı ve 28 Ağustos'taki mahkeme kararını beklemeden transfere nokta koymak istediği iddia edildi.
Sporting teknik direktörü Leonardo Jardim de son açıklamasında oyuncunun geri dönebileceğinin sinyallerini "Bruma'nın şu anda farklı bir durumu var ancak takıma dönerse bundan büyük bir memnuniyet duyarım. Yeniden takıma katılması tamamen Bruma'nın elinde olan bir durum." ifadeleri ile verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı
