Bülent Tulun'dan Mertens, Osimhen, Muslera ve Drogba sözleri!
BÜLENT TULUN'UN SÖZLERİ
Galatasaray'da Ünal Aysal döneminde başkan danışmanlığı yapan eski sportif direktör Bülent Tulun, Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalarda bulundu.

MERTENS SÖZLERİ
Tulun, "Mertens çok ahlaklı bir futbolcu. Altyapısı çok kuvvetli, Galatasaray'da görevini layıkıyla yaptı. Sanırım sezon sonunda futbolu bırakıyor. Okan Buruk'un ekibinde yer alabilir. Çok düzgün bir insan, faydalı da olur. Uluslararsı önemli bir oyuncu. İki üç dil konuşabiliyor. Türkiye'yi tanıyor. Çok katkısı olur" dedi.

VICTOR OSIMHEN
Bülent Tulun, "Osimhen müthiş bir insan ve müthiş bir futbolcu. Bu kadar süre içerisinde, onlara katkıda bulunup, yüceltip 40 yıllık Galatasaraylı gibi oynamak ancak büyük bir oyuncunun yapabileceği bir şey. Osimhen, Galatasaray'da kalır. Bu çok mümkün. Burada çok mutlu. Sadece futbolu ile değil, davranışları ile de sempati kazandı. Bence İstanbul'da yaşıyor olmaktan dolayı da çok mutlu. Galatasaray malî yönden çok olumlu, pozitif gidiyor. Galatasaraylı belirli insanları katkılarıyla tüm hakları alınır. Osimhen, 'Galatasaray'da kalmak istiyorum' derse şaşırmam. Duyduğum kadarıyla tüm hakları için Napoli'yle konuşulan rakam 70 ile 80 milyon Euro arasında. Osimhen'in maaşı ise 10 ile 15 milyon Euro arasında. Arkadaşlığı çok iyi, insanlar onu çok seviyor. Tabii ki son kararı Galatasaray yönetimi verecek" şeklinde konuştu.

FERNANDO MUSLERA
2011 yazında Fernando Muslera'nın Galatasaray sürecini yöneten Bülent Tulun, "Ülkesine döneceğini sanmıyorum. İtalya'ya dönebilir, orada yaşamak gibi bir planı var. Bir olasılık. Bize Lazio'dan gelmişti. 14 yıldır Galatasaray'ın kalesini koruyor. Çok başarılı oldu. Bu kadar uzun süre başarıyla oynayan bir yabancı futbolcuyu bulmak çok zor. Arjantin ve Meksika'dan teklifler var. Bir sene daha bu ülkelerden birinde oynayıp, futbola veda edecek" dedi.

DIDIER DROGBA
Galatasaray yönetiminin, Mourinho'ya destek mesajı verdiği için Dider Drogba'ya kırıldığını belirten Bülent Tulun, "Yönetimin Drogba'nın doğum gününü kutlamamsında, Mourinho meselesi nedeni ile kendisine kırılmış olmasını etkisi oldu. Fakat Drogba'nın bu noktalara gelmesinde önemli yapı olan Mourinho'dur. Bunlar futbolun içerisinde olan şeyler" ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI
Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında iki tane zor deplasmanı olduğunu belirten Tulun, "Bir tanesi Beşiktaş deplasmanı, diğeri Samsunspor deplasmanı. 3 tane de beraberlik hakkı var. Ben Galatasaray'ın kalan haftalarda da mağlup olmayacağına inanıyorum. Bence Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yüzde 80. Namağluğ şampiyonluk çok daha anlamlı olur. Okan Buruk'un CV'sinin en önemli bir parçası olacak. Daha önce Galatasaray'ın namağlup ikinciliği var" dedi.


Real Madrid, aradan galibiyetle döndü!

Roma, yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı!

Kenan Yıldız'dan Tudor'a hoş geldin hediyesi

Olimpik Marsilya, Reims'e tutuldu

Bayern Münih'ten iki hafta sonra galibiyet!

Simon Rolfes: "Alonso takımda kalacak"

Hugo Larsson için tam 60 milyon euro!

Erling Haaland, 'şiddet' iddiasıyla polisin karşısına çıkacak

Bayern Münih'te Neuer yerine Verbruggen!

Guardiola'dan Kevin De Bruyne için açıklama!
