'Büyük Şef' emekli mi olacak?
Galatasaray'da bu sezon, sakatlık sonrası emekli olabileceği söylentileri olan Tomas Ujfalusi'nin eksikliği hissedildi.
Webaslan.com

Devre arasında sakatlık sonrası antrenmanlara başlayan ve fiziksel olarak kendini geliştirmeye çalışan savunmacı, bu sefer de diz iç menisküs yırtığı nedeniyle operasyon geçirmek zorunda kaldı. İlk açıklamalarda 4-6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan oyuncunun geri dönüşü için şu anda kesin bir tarih verilemiyor.
EMEKLİ OLABİLİR!
Tomas Ujfalusi'nin futbolu bırakma noktasına geldiği ifade edilirken; son günlerini ülkesinde geçirmek isteğinde olabileceği de belirtiliyor. 34 yaşındaki oyuncu son yaptığı açıklamalarda emeklilik ile ilgili "Fiziksel durumunuzla alakalı bir şey bu. Vücudum el verdiği sürece oynamak arzusundayım" açıklamasını yapmıştı.
'Büyük Şef'in transferi için ülkesi takımlarından Milan Baros'un da peşinde olan Banik Ostrava ve sahalara ilk adım attığı ekip Sigma Olomouc'un zemin yokladığı biliniyor. Sezon sonunda kontratı sonra eren tecrübeli oyuncu, Türkiye'deki fiziğe dayalı oyuna nazaran, Çek Cumhuriyeti'nde daha yumuşak bir futbolu tercih edebilir.
EKSİKLİĞİ HİSSEDİLDİ
Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan başarılı oyuncunun eksikliği bu sezon fazlasıyla hissedildi. Geride kalan 20 haftalık dönemde 24 gol yiyen sarı-kırmızılı ekip, geçen yıl Tomas Ujfalusi'nin savunmada oynadığı aynı periyotta kalesinde 15 gol görmüştü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool, lig bitimine 4 hafta kala şampiyon oldu!

Bundesliga, 4 sezon boyunca Saran Media'da

Kenan Yıldız'dan kırmızı kart sonrası özür!

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!

Kenan'ın kırmızı kart gördüğü maçta Juventus galip!

Werder Bremen-St. Pauli sessiz sedasız

Premier Lig'de şampiyon Liverpool!

Manchester City, Federasyon Kupası'nda finalde

Real Madrid'de Carlo Ancelotti kararı!
