Cenk Ergün, alamadıkları 3 oyuncuyu açıkladı!
Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Fransız L'Equipe gazetesine verdiği röportajda transfer edemedikleri 3 futbolcuyu açıkladı.

Bu sezon transferin en hareketli takımlarından olan Galatasaray'ın sportif direktörü Cenk Ergün, Fransız L'Equipe gazetesine verdiği röportajda transfer etmek isteyip de alamadıkları 3 futbolcunun isimlerini verdi.
Fransa'da transfer çalışmaları yaptıklarını belirten Cenk Ergün, ''Fransa'nın altyapı sistemi harika. Fransa'dan çıkıp tüm Avrupa'da oynayan futbolcuların sayısı bir hayli fazla. Fransa'dan Giannelli Imbula, Ferland Mendy ve Jordan Ferri'yi transfer etmek istedik'' şeklinde konuştu.
''FRANSA 1 VE 2. LİGİ'Nİ İZLİYORUZ''
Fransa'dan futbolcu izlediklerini de belirten Ergün, ''Sadece Fransa 1. Ligi değil, 2. Ligi'nden de futbolcular takip ediyoruz. İki gözlemcimizi bu ligleri takip etmeleri için görevlendirdik'' dedi.
''TÜRKİYE'DE TUTTUĞUN TAKIMI DEĞİŞTİREMEZSİN''
Türkiye'de futbolun çok sevildiğini de kaydeden Cenk Ergün, ''Türkiye'de dinini bile değiştirebilirsin ama tuttuğun takımı asla değiştiremezsin'' sözlerini kullandı.
JORDAN FERRI
GIANELLI IMBULA
FERLAND MENDY
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!
