Cüneyt Çakır'dan Beşiktaş'a SKANDAL penaltı!
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbinin ilk yarısının son 5 dakikasında iki penaltı kararı verildi.

Galatasaray - Beşiktaş maçının ilk devresinin son 5 dakikasında iki penaltı kararı verildi.
Beşiktaş'ın kullandığı korner sırasında Atiba Hutchinson ile Ryan Donk arasında ceza sahasında yaşanan mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır önce devam ettirdi. Ardından VAR hakemi Mete Kalkavan, Cüneyt Çakır'ı pozisyonu izlemesi için monitöre çağırdı. Yaklaşık 1.5 dakika boyunca pozisyonu izleyen Cüneyt Çakır, penaltı noktasını gösterdi.
Galatasarya Teknik Direktörü Fatih Terim ve Arda Turan, pozisyon sonrası dördüncü hakem Hüseyin Göçek'e yoğun itirazlarda bulundu.
42. dakikada topun başına gelen Ghezzal, penaltıyı gole çevirdi.
3 DAKİKA SONRA GALATASARAY PENALTI KAZANDI
Galatasaray da bu golden 3 dakika sonra penaltı kazandı. Duran topa hareketlenen Falcao, Atiba ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Cüneyt Çakır, penaltı noktasını gösterdi ve VAR'dan da yeniden inceleme uyarısı gelmedi.
45+1'de topun başına gelen Radamel Falcao, topu ağlara göndermeyi başardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!
