Depremzedeler için İsviçre'de TARİHİ maç!
EURO 2008'de gruplarda karşı karşıya geldiğimiz ve kazandığımız İsviçre ile depremzede vatandaşlarımıza yardım kampanyası için karşı karşıya geldik. Mücadele 2-2 sona erdi.

EURO 2008'de gruplarda karşı karşıya geldiğimiz ve kazandığımız İsviçre müsabakasının futbolcuları depremzede vatandaşlarımıza yardım kampanyası için yeniden karşı karşıya geldi.
İsviçre'de oynanan maç 2-2 sona erdi. Milli takımımızın gollerini Semih Şentürk ve Volkan Demirel attı.
Ay yıldızlı ekipte Hamit Altıntop, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio, Arda Turan, Emre Aşık, Semih Şentürk, Servet Çetin, Tolga Zengin, Ayhan Akman, Tümer Metin, Nihat Kahveci, Hakan Balta, Gökhan Gönül, Ümit Karan ve Ahmet Dursun gibi unutulmaz oyuncular yer aldı. Takımın başında yine Fatih Terim vardı.
Maçtaki bütün gelirler depremzedelere bağışlanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ajax'ın serisi 14 maç sonra sona erdi!

De Bruyne: "Hala bu seviyede oynayabilirim"

Xabi Alonso'ya karşılık Arda Güler!

Real Madrid taraftarı, Arda'yı bırakamıyor!

Marsilya'dan sahasında rahat galibiyet!

Başkanın hayali: Carlo Ancelotti!

Napoli'ye 3 puanı McTominay getirdi!

Şampiyon PSG, 3 puana doymuyor!

Barcelona'dan inanılmaz son: 4-3!

Manchester City, 84'ten sonra açıldı!
