Domenec Torrent ilk peşinde
Galatasaray'a geldiği günden bu yana takımın başında üç maça çıkan ve üçünü de kaybeden teknik direktör Domenec Torrent, Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk galibiyetini almak istiyor.

Bu sezon alışık olmadığı bir sıralamada bulunan ve küme düşme hattına çok yaklaşan Galatasaray, yeni teknik direktörü Domenec Torrent'le henüz bir puan bile alamadı.
ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI
Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Domenec Torrent ile çıktığı 3 karşılaşmayı da kaybetti. İspanyol teknik adam, ilk maçında Hatayspor'a yenilirken, daha sonra oynadığı Kasımpaşa ve Trabzonspor maçlarından da puan alamadı. Galatasaray bu kaybettiği 3 mücadelede de öne geçip üstünlüğünü koruyamadı.
12 MAÇTA TEK GALİBİYET
Süper Lig'de oynadığı son 12 karşılaşmada sadece bir galibiyet alan Galatasaray, söz konusu müsabakalarda 7 mağlubiyet, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı. Sarı-kırmızılılar son olarak evinde Trabzonspor'a 2-1 kaybetti. Galatasaray, ligde son 4 karşılaşmada da puan alamadı. Sarı-kırmızılılar Antalya galibiyeti sonrasında oynadığı 4 müsabakada da mağlup oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
