Donk hedefi koydu "Artık..."
Eskişehirspor'a 4-3 mağlup olan Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Donk maçı değerlendirdi.

Süper Lig'in 27. haftasında Eskişehirspor'a 4-3 mağlup olan Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Donk maçı değerlendirdi.
İşte Donk'un sözleri:
"İlk 25 dakikaya bakıldığında iyi bir Galatasaray vardı. Golü de bulduk. sonrasında kontrolü kaybettik. Maça iyi başlamamızın nedeni hocamızın motivasyonuydu. Sonrasında rakibin baskısı başladı. Üzerimize geldiler ama hatalardan basit goller yedik. İkinci yarıda da aynı şeyler oldu. Son dakikada bir gol bulduk ama puan için yeterli olmadı."
"HEDEFİMİZ İLK 4 VE KUPA"
"İçinde bulunduğumuz durumdam biz de üzüntü duyuyoruz. Galatasaray bu durumları hak etmiyor. Amacımız ligi ilk 4'te tamamlamak. Kupa hedefimiz de var. Böyle giden bir sezonu kupayla bitirebiliriz. Her maçı final gibi görmek durumundayız. Her maçı son maçımız gibi görüp puan almaya çalışacağız."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta
