Fatih Terim: ''Beni Yunanistan'da herkes sevdi''
Yunan ekibi Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim, Yunan basınına açıklamalarda bulundu.

Yunanistan Ligi ekibi Panathinaikos ile şampiyonluğa ulaşamayan ve yapılan istişareler sonucu görevinden ayrılan Fatih Terim, ayrılığına dair Yunan basınına konuştu.
ERT'ye açıklamalarda bulunan Fatih Terim, çarpıcı ifadeler kullandı.
Panathinaikos ile yaşadığı günler hakkında konuşan Fatih Terim, "Nerede olursam olayım bana saygı ve sevgi gösterdikleri için Yunan halkına çok teşekkür ediyorum. Panathinaikoslu olmayan taraftarlardan bile saygı ve sevgi gördüğüm için gerçekten mutluyum." dedi.
''Yunanistan'da zaferin binlerce babası var ancak yenilgiler yetim'' şeklinde bir ifademiz var. Bugün geldiğinizde basın olarak sadece biz buradayız. Geldiğinizde basın çok ilgi göstermişti. Neler söyleyeceksiniz? şeklindeki soruya cevap veren Fatih Terim, "Türkiye'de de durum aşağı yukarı aynı. Her zaman söylemişimdir. Gelen oyuncuları karşılamak yerine giderken uğurlamak daha önemli. Gereksiz kalabalık da olmasın zaten. Gereksiz kalabalık yerine az ama samimi sevgi daha iyidir." şeklinde konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Carlo Ancelotti'den ayrılık yanıtı ve tepki!

Bayern Münih'e Goretzka'dan kötü haber!

Xabi Alonso için 20 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'ndan müjdeli haber!

Zeki Çelik, Fulham yolunda!

Victor Nelsson'dan Roma'ya kötü haber!

Tarihi maçta Manchester United, Lyon'u yıkarak yarı finale yükseldi!

Chelsea, Legia'ya yenilse de turu geçti!

Athletic Bilbao, Rangers'ı 2 golle eledi!

Fiorentina'ya beraberlik yetti, Albert Riera'nın rüyası bitti!
