Fatih Terim ile Hagi neden buluştu? İşte ayrıntılar...
Galatasaray'ın iki önemli ismi Fatih Terim ve Hagi'nin Bodrum'da neden buluştuğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın iki efsanesi Fatih Terim ve Gheorghe Hagi'nin bir projede bir araya gelmeye hazırlandıkları ifade edildi.
HAGİ-TERİM TAKIM ALIYOR
Galatasaray'ın iki efsane ismi kısa süre önce Bodrum'da bir araya geldi. Birlikte tatil yapan Fatih Terim ile Hagi'nin Türkiye'de bir futbol takımı almayı düşündüğü öğrenildi.
HAGİ'NİN ROMANYA PROJESİ
Fatih Terim, Hagi'nin Romanya'da kurduğu ve şampiyonlukla taçlanan 'Viitorul Constanta' projesinin bir benzerini Türkiye'de hayata geçirmek istiyor. İkilinin proje hakkında çalışmalar yaptığı gelen bilgiler arasında. Hagi'nin 2009 yılında kurduğu, aynı zamanda teknik direktörlüğünü yaptığı Viitorul Constanta, kısa sürede büyük başarılara imza atarak Romanya'da şampiyon oldu.
Bu arada sürat motoruyla Türkbükü'nde tur atan 'İmparator' ile eski öğrencisi Hagi'ye Fulya Terim de eşlik etti. Fatih Terim fötr şapkasıyla dikkat çekerken, üçlü kısa bir gezintinin ardından yemek yemek için Terim ailesinin evine geçti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid, Xabi Alonso ile anlaştı!

Carlo Ancelotti, Brezilya'nın başına geçiyor!

Jamie Vardy, Premier Lig'de kalmak istiyor!

Khvicha Kvaratskhelia'dan transfer itirafı!

Scott McTominay'dan Napoli'de kariyer rekoru!

Liverpool, lig bitimine 4 hafta kala şampiyon oldu!

Bundesliga, 4 sezon boyunca Saran Media'da

Kenan Yıldız'dan kırmızı kart sonrası özür!

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!
