Fatih Terim: "Son sözü biz söyleyelim"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Alanyaspor maçı öncesi futbolcularına, "Galatasaray olduğu her kulvarda iddialıdır. Bu kupanın son şampiyonu biziz. Son sözü biz söyleyelim ve turu geçelim" ifadelerini kullandı.
Sabah

Fotoğraf : AA
Alanyaspor ile oynanacak kupa maçının hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, son antrenmanda oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı.
2-0'lık skor dezavantajı nedeniyle şanslarının az olarak değerlendirilmesinin yanlış olduğunu belirten İmparator, "Galatasaray olduğu her kulvarda iddialıdır. Bu kupanın son şampiyonu biziz. Son sözü biz söyleyelim ve turu geçelim" dedi.
Tur ihtimalleri
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Alanyaspor Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmişti. Galatasaray'ın yarı finale çıkabilmesi için sahasında gol yemeden 3 farklı kazanması gerekiyor. Her türlü beraberlik Alanyaspor'un lehine olurken maçın normal süresinin 2-0 Galatasaray lehine sona ermesi durumunda ise uzatmalara gidilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
