Fatih Terim usulü konsantrasyon
Fatih Terim, hazırlıkların psikolojik boyutuna önem verdi. Oyuncularıyla bire bir görüşmeler yapan İmparator'un bir diğer motivasyon yöntemi ise barbekü partisi.

Milli araya Trabzon'da alınan 4-0'lık mağlubiyetle giren Galatasaray'da moraller oldukça bozuktu. Ancak Fatih Terim, olaya el atarak futbolcularının motivasyonunu tekrar yukarı çekmesini bildi.
Takımını fiziksel olarak Şampiyonlar Ligi'ne hazırlayan tecrübeli çalıştırıcı, işin psikolojik boyutuna da önem verdi. Oyuncularıyla bire bir görüşmeler yapan İmparator'un bir diğer motivasyon yöntemi ise barbekü partisi.
Çarşamba sabahı Florya'da toplanan oyuncular, idmanın ardından evlerine dağılmadılar. Terim, futbolcuların eşlerini de Florya'ya davet etti ve hep birlikte yemek yendi.
Barbekü partisinde stres atan sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa ve Lokomotiv Moskova maçlarına konsantre oldu.
'BABAM, BENİ SANA SEN OLDUĞUN İÇİN EMANET ETTİ'
Fatih Terim, Metin Oktay'ın vefat yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Terim, kendisi ve Metin Oktay'ın fotoğrafını paylaşırken "Babam 44 yıl evvel beni sana sen olduğun için emanet etti. Ben ise senin emanetinin onurunu ve gururunu geleceğe taşımaya çalışıyorum. Nur içinde yat Metin abi" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Carlo Ancelotti, Brezilya'nın başına geçiyor!

Jamie Vardy, Premier Lig'de kalmak istiyor!

Khvicha Kvaratskhelia'dan transfer itirafı!

Scott McTominay'dan Napoli'de kariyer rekoru!

Liverpool, lig bitimine 4 hafta kala şampiyon oldu!

Bundesliga, 4 sezon boyunca Saran Media'da

Kenan Yıldız'dan kırmızı kart sonrası özür!

Napoli, zirveyi ele geçirdi!

Atalanta, 1 puanı zor kurtardı!

Kenan'ın kırmızı kart gördüğü maçta Juventus galip!
