Fernando Muslera: ''VAR olsaydı turu atlardık''
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Benfica'ya elendiği maçın ardından Fernando Muslera, iki maçta da yaşanan hakem hatalarına isyan etti.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Benfica ile 0-0 berabere kalarak ilk maçtaki 2-1'lik yenilgi sonrasında UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettikleri karşılaşmanın sonrasında konuştu.
Hakem hataları nedeniyle elendiklerini söyleyen Muslera, "Çok üzgünüz, rakibimizi tebrik ediyorum ama çok da etmek istemiyorum. Çok hak ettiklerini düşünmüyorum. İki maça bakıyoruz. İlk maçta haksız bir penaltı, bugün bir ofsayt veriliyor, hiç ofsayt ile alakası yok. Pazartesiden hafta bitene kadar %100 çalışıyoruz ama başkalarının kararları yüzünden elenmek, bizim canımızı çok acıtıyor. İlk maçta da, bugün de bunu gördük. Hak etmediğimiz bir şekilde, hakem kararlarıyla, başkalarının kararlarıyla elenmek canımızı çok acıtıyor" dedi.
UEFA Avrupa Ligi'nde VAR olmamasına isyan eden deneyimli kaleci, "VAR'ın olmaması adaletsiz. Şampiyonlar Ligi'nde uygulanıyorsa, Avrupa Ligi'nde de uygulanmalı. Demek ki siz Avrupa Ligi'ne o kadar önem vermiyorsunuz. Bugün ve ilk maçta VAR sistemi olsaydı, şu anda turu geçen takım biz olurduk" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!

Wilfrid Ndidi için ayrılık gelişmesi!

Lamine Yamal: "Messi atamamış, ben atarım"

Antonio Rüdiger: "Yedi aydır ağrıyla oynuyordum"

Real Madrid, Xabi Alonso ile anlaştı!

Carlo Ancelotti, Brezilya'nın başına geçiyor!

Jamie Vardy, Premier Lig'de kalmak istiyor!
