G.Saray, Belhanda için 250 bin euro daha ödeyecek
Sezon başında 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Belhanda'nın kontratındaki bonus maddesi hafta içinde Akhisar Belediyespor ile oynanacak kupa maçı ile birlikte devreye girecek.

Sezon başında 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Belhanda'nın kontratındaki bonus maddesi hafta içinde Akhisar Belediyespor ile oynanacak kupa maçı ile birlikte devreye girecek.
Sözleşmesinde Galatasaray'da 25 kez forma giymesi halinde kulübü Dinamo Kiev'e 250 bin Euro bonus bedeli ödenmesi şartı bulunan Belhanda, bu akşam Bursaspor'a karşı 24. kez sarı kırmızılı formayı terletecek.
50 PUANA ULAŞINCA BELHANDA DA 100 BİN EURO ALACAK
Akhisar ile oynanacak kupa maçında da 11'de görev alması beklenen Belhanda sahaya çıkmasıyla, Dinamo Kiev'in kasasına 250 bin Euro daha sokacak.
Ayrıca ligde şu anda 44 puanı bulunan Galatasaray, 50 puana ulaşması halinde de Faslı yıldızın kontratındaki bonus gereği Belhanda'ya da 100 bin Euro başarı primi ödeyecek.
Yani Belhanda hem kazanacak, hem de eski kulübüne kazandıracak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland

Leipzig, Thierry Henry'i takımın başına getirmek istiyor!

Tottenham'da Niko Kovac planı!

Bayern Münih'te Sacha Boey için ayrılık planı

Leicester City'de Jamie Vary resmen veda ediyor!

Real Madrid'e Camavinga'dan kötü haber!

Chelsea'den Kenan Yıldız için ilk temas!

Carlo Ancelotti: "Arda kalitesini gösterdi"

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı
