G.Saray forvet için Valencia ile masaya oturuyor
Galatasaray, Alvaro Negredo için kulübü Valencia ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, yeni sezonda kadroya eklenecek isimler için harekete geçiyor. Sarı Kırmızılılar, iki önemli isim için yurt dışı seferlerine başladı. Transfer komitesi, Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Fabio Coentrao ve Middlesbrough'nun İspanyol forveti Alvaro Negredo için kulüpleriyle masaya oturacak.
Madrid cephesi için sportif direktör Cenk Ergün, İspanya'ya giderek Coentrao için İspanyol kulübü ile temasları sıklaştırdı.
Bu sezon Real Madrid'de çok fazla forma şansı bulamayan 29 yaşındaki portekizli oyuncunun sözleşmesi 2019 yılında sona erecek. Sarı kırmızılı yönetim, bu oyuncuyu ilk etapta kiralık olarak daha sonraysa satın alma opsiyonu kullanarak kadrosuna katmayı planlıyor.
Bu transferin gerçekleşmesi durumunda, Carole için gelen teklifler değerlendirilecek ve Fransız oyuncu ile yollar ayrılacak.
Forvet hattı için de çalışmalarını sıklaştıran yönetim, Alvaro Negredo'nun transferi için bonservis sahibi Valencia ile masaya oturacak. Sarı Kırmızılılar, İspanyol golcüyü kadroya katıp hücum bölgesinde elini güçlendirmek istiyor.
Alvaro Negredo, kiralık forma giydiği Premier Lig'de Middlesbrough formasıyla 34 maçta görev alırken 9 kez de fileleri havalandırmayı başardı. Valencia, 2015 yılında Negredo için Manchester City'ye 28 milyon euro bedel ödemişti.
Kaynak: beIN SPORTS
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Heidenheim, deplasmanda hasreti bitirdi!

Ryan Giggs: "Amorim'in, bir United oyuncusunu anlamaya ihtiyacı var"

Gary Neville: "Bu, büyük paralar harcayan kulüpler için bir sorun"

Barcelona'yı sevindiren haber: Ter Stegen geri döndü

Juventus'un büyük korkusu: Osimhen, Kenan Yıldız!

Thomas Müller'den o teklife ret cevabı!

Kim Min-Jae transferinde Fenerbahçe'ye dev bir rakip daha!

Atletico Madrid'den evinde net galibiyet

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland
