G.Saray'ın Dnipro planı
Galatasaray’ın gündeminde uzun süredir, Dnipro’nun 27 yaşındaki Hırvat forveti Kalinic ile aynı takımın 25 yaşındaki Brezilyalı stoperi Douglas’ın olduğu ortaya çıktı.
Bugün

Galatasaray’ın gündeminde uzun süredir, Dnipro’nun 27 yaşındaki Hırvat forveti Kalinic ile aynı takımın 25 yaşındaki Brezilyalı stoperi Douglas’ın olduğu ortaya çıktı. Fakat teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bundan bir süre önce iki ismi de veto etti.
Şimdi bu oyuncuların kulüpte yeniden gündeme gelmesi şaşkınlıkla karşılandı. Veto edilen iki futbolcunun şimdi transfer edilip edilmeyeceği merak ediliyor.
Dnipro’dan Sevilla’ya giden 25 yaşındaki Ukraynalı kanat oyuncusu Konoplyanka’nın da Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’na önerildiği ancak onun da beğenilmediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland

Leipzig, Thierry Henry'i takımın başına getirmek istiyor!

Tottenham'da Niko Kovac planı!

Bayern Münih'te Sacha Boey için ayrılık planı

Leicester City'de Jamie Vary resmen veda ediyor!

Real Madrid'e Camavinga'dan kötü haber!

Chelsea'den Kenan Yıldız için ilk temas!

Carlo Ancelotti: "Arda kalitesini gösterdi"

Arda Güler attı, Real Madrid kazandı

A.Bilbao, Şampiyonlar Ligi'ne koşuyor
