Galatasaray, Antalya kampını tamamladı!
Galatasaray, Antalya kampını noktaladı. Ozan Kabak idman sırasında ayağını burkarken, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
DHA

Fotoğraf : AA
Sarı kırmızılı takımın Belek Turizm Merkezi'nde kamp yaptığı otelin sahasında basına açık gerçekleştirilen antrenman yağış altında gerçekleştirilirken koşu çalışması ile başladı. Isınma hareketleri ve pas çalışması ile süren idman, açma-germe ile sona erdi.
Öte yandan idmana yeni transfer Emre Taşdemir de katıldı. Basına kapalı gerçekletirilen sabah antrenmanında koşu çalışması yaptığı belirtilen Emre Taşdemir, akşam antrenmanında da takımdan ayrı bireysel çalışmalarını sürdürdü. Ayrıca genç futbolcu Ozan Kabak, idman sırasında ayağını burkarken, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.
Antalya'daki hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, cuma sabah saat 11.00'de Almanya'ya gidecek. Sarı kırmızılı takım, 12 Ocak Cumartesi günü TSİ 17.00'de Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig ile hazırlık maçında karşılaşacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
