Galatasaray'da flaş istifa!
Galatasaray'da transferlerin gecikmesi sonrası eleştirilerin isimlerin başında gelen Futbol Direktörü Cenk Ergün, istifa etti.

Galatasaray'da transferlerin gecikmesi sonrası eleştirilerin isimlerin başında gelen Futbol Direktörü Cenk Ergün, istifa etti.
Cenk Ergün, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün yazılı olarak da Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek'e ilettiğim üzere kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.
İçinde bulunduğumuz durumun hem kulübüme zarar vermemesi hem de adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına almış olduğum kararı sizlerle paylaşıyorum.
Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağımı belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadelerini kullandı.
Deneyimli futbol adamı ile geçtiğimiz günlerde 2 yıllık yeni sözleşme imzalanmıştı. Sarı kırmızılı taraftarlar, yönetimin bu kararına sosyal medyada büyük tepki gösterdi.
GEORGE GARDI İDDİASI
Galatasaray'da Cenk Ergün'ün istifasının ardından futbol direktörlüğü görevine George Gardi'nin geçebileceği gündeme geldi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!

Manchester United, Wolverhampton karşısında kaybetti!

Arsenal'den ligde iki hafta sonra galibiyet!

Ajax'ın serisi 14 maç sonra sona erdi!

De Bruyne: "Hala bu seviyede oynayabilirim"

Xabi Alonso'ya karşılık Arda Güler!

Real Madrid taraftarı, Arda'yı bırakamıyor!

Marsilya'dan sahasında rahat galibiyet!

Başkanın hayali: Carlo Ancelotti!
