Galatasaray'da gençlik ateşi! Orta sahaya iki yerli
Galatasaray Transfer Haberleri: Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray'ın 2 futbolcuyu daha kadrosuna katmaya hazırlandığı belirtildi.
Sabah

Fotoğraf : AA
Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan ve 2023-24 sezonunda 3 kulvarda yarışacak olan Galatasaray, Transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Yaptığı yıldız transferleriyle manşetleri süsleyen Galatasaray, 2 de genç futbolcuyu renklerine bağlıyor.
ANLAŞMA SAĞLANDI
Sarı kırmızılı takım, uzun süredir ilgilendiği genç gurbetçi oyuncular Eyüp Aydın ve Gökdeniz Gürpüz'ün transferlerini bitirmeye hazırlanıyor. İki futbolcu da sarı-kırmızılı kulüple anlaşmaya vardı.
Bayern II'de forma giyen 19 yaşındaki Eyüp Aydın ön libero, Dortmund U-19 Takımı'nda oynayan 17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz ise 8 numara pozisyonunda görev yapıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!

Manchester United, Wolverhampton karşısında kaybetti!

Arsenal'den ligde iki hafta sonra galibiyet!
