Galatasaray'da Jelert'ten haber bekleniyor!
Galatasaray'da Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Hatayspor mücadelesi öncesi yeni transfer Elias Jelert'in durumu merak yaratırken Danimarkalı oyuncudan gelen haberler pek iyi değil.
Fanatik

Fotoğraf : Imago
Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-Kırmızılılar'da yeni transferlerin oynama durumu merak yaratmış durumda.
JELERT'TEN HABER BEKLENİYOR
Cim Bom'un, Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag'dan kadrosuna kattığı Elias Jelert, ağrıları nedeniyle Süper Kupa'da Beşiktaş karşısında forma giymemişti. Genç sağ bek akabinde de idmanlarda takımla birlikte çalışmadı. Jelert'in Hatayspor maçındaki durumu da merak konusu olmuştu.
OYNAMASI ÇOK ZOR
21 yaşındaki oyuncunun bu anlamda Hatayspor karşılaşmasında da forma giymesinin çok zor olduğu bildirildi. Sağlık ekibinin, Danimarkalı oyuncuyu bir an önce hazır hale getirmeye çalıştığı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!
