Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisi belli oldu!
Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'na transfer izni çıktı. Öte yandan Galatasaray yönetimi, Kerem Aktürkoğlu'ndan beklediği bonservis gelirini de bekledi.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu dönemi sezon sonunda kapanabilir. Son haftalarda formasını kaptıran milli futbolcunun 2024-25 sezonunda Avrupa'da top koşturma ihtimali belirdi.
Galatasaray yönetimi birçok kulübün radarında olan Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için yeşil ışık yaktı.
Sarı kırmızılılar milli futbolcunun transferinde inisiyatifi ise kendisine bıraktı.
Öte yandan Galatasaray yönetimi, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini de belirledi.
BONSERVİSİ BELİRLENDİ
Kerem için en az 10 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen yönetim, bu teklif ile gelen kulüp olursa oyuncu ile bir görüşme yapacak.
GALATASARAY BEDELSİZ ALDI
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nu 2020-21 sezonu başında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı.
25 yaşındaki futbolcunun Sarı-Kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Bu sezon tüm kulvarlarda 50 maça çıkıp 3542 dakika süre alan Kerem Aktürkoğlu 15 gol, 8 asistlik skor katkısı verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya 3 puan Dani Olmo'dan!

Manchester City, 90+4'de güldü!

Şampiyon PSG'nin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi!

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!
