Galatasaray'ın Zaniolo kararı: "Ya 35 ya hiç!"
Zaniolo, "Juventus'a gitmek isterim" dedi ama Galatasaray'ın tavrı net. Oyuncunun bonservisinde indirim yapılması söz konusu değil..

Nicolo Zaniolo, La Gazzetta dello Sport'a "Her zaman bir Juventus hayranı oldum. Çok iyi bir kulüp, orada oynamayı çok isterim. Ancak iki tarafın da mutlu olacağı şartlar oluşması gerek" dedi.
Bu sözlerin ardından sarı-kırmızılı taraftarların kafasındaki, 23 yaşındaki hücum oyuncusunun geleceği hakkındaki soru işaretleri iyice arttı.
Galatasaray'ın planı ise net... Yönetim, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Mancini'nin görevde kaldığı süre içinde her zaman Zaniolo'yu takıma çağırmasına kesin gözü ile bakıyor.
TAKAS TEKLİFİNE KAPALI
Bu nedenle, yıldız futbolcunun 35 milyon Euro olan serbest kalma bedelinde indirime gitmeden değerini bulması beklenecek.
Transferde pazarlık ve takası elinin tersi ile itmeye hazırlanan sarı-kırmızılı idareciler, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak için oyuncudan da faydalanmak istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wirtz'ten kariyer itirafı: "Konfor alanımdan çıkmak istiyorum"

Liverpool'un büyük hedefi Alvarez!

Manchester United'da Bruno'ya izin yok!

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde ilk peşinde

Premier Lig'i yıkan Fransız gücü: PSG

Napoli'den Kevin de Bruyne hamlesi!

PSG, Arsenal'i yıkarak finalde!

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı
