Galatasaray öncesi Benfica savunmasında alarm!
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Benfica'nın savunmadaki önemli ismi Jardel sakatlandı.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray'ın rakibi olan Benfica'ya savunmanın banko oyuncularından Jardel'den kötü haber geldi.
Benfica'nın Sporting Lizbon ile oynadığı derbide sakatlanan 32 yaşındaki oyuncunun Portekiz Ligi'nde oynanacak Nacional maçında kesin olarak oynamayacağı, Galatasaray maçına da yetişmesinin zor olduğu belirtildi.
SAVUNMADA SAKATLIK KRİZİ
Jardel'in yanı sıra defansın bir diğer ismi German Conti'nin de sakat olması Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage'nin canını sıktı. Lage'nin Galatasaray karşısında stoper ikilisi olarak Ferro ve Ruben Dias'ı hazırladığı kaydedildi.
Portekiz ekibinde sakatlığı süren Sırp orta saha Ljubomir Fejsa'nın ise iyileşmeye başladığı ve Galatasaray karşısında oynama şansının olduğu açıklandı.
Galatasaray ile Benfica, 14 Şubat tarihinde İstanbul'da karşılaşacak. Rövanş ise 21 Şubat'ta Lizbon'da oynanacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Holstein Kiel, Leipzig'ten puanı aldı!

Bayern Münih'ten ligde farklı galibiyet!

Como, galibiyet serisini 3 maça yükseltti

Florian Wirtz'in tercihi Real Madrid

Bayern Münih'te Palhinha kararı!

Carlo Ancelotti'den ayrılık yanıtı ve tepki!

Bayern Münih'e Goretzka'dan kötü haber!

Xabi Alonso için 20 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'ndan müjdeli haber!

Zeki Çelik, Fulham yolunda!
