Galatasaray, Onur Bulut için masada
Galatasaray, Kayserili sağ bek Onur Bulut için ısrarını sürdürüyor. Yabancılardan kurulu sağ beke yerli takviyesi kararı alan Cimbom, Kayseri ile temasa geçti.

Galatasaray'da teknik direktörü belirlemek için mesai harcanırken, yerli oyuncu transferi adına da temaslar başladı.
Mevcut yabancı kuralını göz önüne alarak yerli kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı kırmızılı yönetim bu konuda ilk hamleyi sağ bekte yapmaya hazırlanıyor.
BERNA GÖZBAŞI İLE GÖRÜŞÜLDÜ
Sağ bek rotasyonunun Omar ve Boey olmak üzere yabancı futbolculardan kurulu olması nedeniyle, bu mevkiye yerli oyuncu takviyesi kararı alan Cimbom, bu doğrultuda Kayserisporlu Onur Bulut'un transferi için harekete geçti.
28 yaşındaki sağ bek için de hem menajeri hem de Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı ile görüşüldü.
FİYATI 2.5 MİLYON EURO
Kayseri Kulübü, Onur için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli talep ederken Galatasaray bu rakamı aşağı çekmeyi hedefliyor.
Bu transferin gerçekleşmesi sonrası sarı kırmızılılar Sacha Boey ile yollarını ayırmak için düğmeye basacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!

Inter'e 90+4'te büyük şok

Borussia Dortmund, ligde yükselişe geçti!

Liverpool'un şampiyonluğuna 1 kaldı

Wolves'tan tarihi seri: Pereira ile 55 yıl sonra gelen rekor!

Chelsea, 10 dakikada geri döndü!

Manchester United, Wolverhampton karşısında kaybetti!
