Galatasaray, Sacha Boey'i geri alıyor!
Galatasaray, devre arasında rekor bonservis bedeli ile sattığı Sacha Boey'i yeniden takıma katmaya hazırlanıyor.
Fanatik

Türk futbol tarihinde bir rekora imza atarak Galatasaray'dan 30 milyon euro karşılığında Bayern Münih'in yolunu tutan Fransız futbolcu Sacha Boey, yeni takımında kendini gösteremedi.
2028 yılına kadar Bayern Münih'le sözleşmesi bulunan Boey hakkında Alman basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Boey, Süper Lig'e geri dönüyor.
KİRALIK OLARAK DÖNÜYOR
Münih ve Galatasaray'ın Boey'in kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giymesi için için anlaştığı ve iki kulüp arasındaki görüşmelerde sadece küçük pürüzlerin olduğu ifade edildi.
Boey'den sonra o pozisyonda arayışa geçen Okan Buruk, yıldız oyuncunun dönüşüne çok sıcak bakarken Sacha Boey, yaz kampını Bayern Münih ile geçirdikten sonra karar vermeyi düşünüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Carlo Ancelotti'den ayrılık yanıtı ve tepki!

Bayern Münih'e Goretzka'dan kötü haber!

Xabi Alonso için 20 milyon euro!

Ferdi Kadıoğlu'ndan müjdeli haber!

Zeki Çelik, Fulham yolunda!

Victor Nelsson'dan Roma'ya kötü haber!

Tarihi maçta Manchester United, Lyon'u yıkarak yarı finale yükseldi!

Chelsea, Legia'ya yenilse de turu geçti!

Athletic Bilbao, Rangers'ı 2 golle eledi!

Fiorentina'ya beraberlik yetti, Albert Riera'nın rüyası bitti!
