Galatasaray'da 5'te 5 sözü!
Derbi mağlubiyetiyle Süper Lig'de zirvenin 9 puan gerisinde kalan Galatasaray, yeniden yarışa ortak olabilmek için ilk yarıda kalan maçlarının tümünü kazanmayı hedefliyor.

Sezona ilk 7 haftada mağlubiyet yüzü görmeden (5 galibiyet, 2 beraberlik) fırtına gibi başlayan ancak son 4 lig maçında sadece 3 puan alabilen Galatasaray, yeniden çıkış arıyor.
Son olarak Kadıköy'deki derbiden yenilgiyle dönüp lider Medipol Başakşehir'in 9 puan gerisine düşen sarı-kırmızlıların kaptanları Selçuk, Sneijder, Hakan Balta ve Muslera, bu türbülansı aşabilmek amacıyla Florya'da tüm takımın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.
Dört kaptanın, "İlk yarıyı hiç kayıp yaşamadan bitirirsek, tekrar zirve iddiamızı ortaya koyabiliriz. Önümüzde daha uzun bir yol var. İniş-çıkışlar olabilir. Şampiyonluk inancımızı asla kaybetmeyelim" düşüncesine takım arkadaşları da ortak olurken, toplantıdan '5'te 5 yemini' çıktı. Cimbom, yarın evindeki Bursa karşılaşmasıyla başlayacak olan devre arasına kadar 1 aylık süreçte 3 maçını Türk Telekom Arena'da, 2 müsabakayı ise dış sahada oynayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!
