Galatasaray'da Alberto Bartali etkisi
Devre arası kampında Galatasaray'da göreve başlayan İtalyan kondisyoner Alberto Bartali'nin etkileri her geçen gün artıyor.
Sabah

Devre arasında ilk transferini teknik heyete yapan Fatih Terim, G.Saray'ı İtalyan kondisyoner Alberto Bartali'ye emanet etti. Belek kampında kumda özel çalışmalar yaptıran Bartali'nin etkisi kısa sürede hissedildi. Sezonun ilk yarısı ligde koşu mesafesi ortalaması 105 km'nin altında olan Galatasaray'da bu rakam sezonun ikinci yarısında 110 km'ye yaklaştı.
Son Akhisar maçında da oyunu bırakmayan sarı-kırmızılılar, uzatma dakikalarında bile baskısını sürdürdü ve galip gelmeyi başardı.
SEZON SONU YENİ İSİMLER GELECEK
Takımdaki fiziksel gelişmeden son derece memnun olan Fatih Terim, sezon sonunda Bartali'nin ekibini İtalya'dan yapacağı antrenör takviyeleriyle genişletecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!
