Galatasaray'da hedef 22, parola 29
Kalan 11 maçtan en az 9 galibiyet çıkarmayı planlayan Fatih Terim, maksimum 2 beraberlik ve 29 puan hedefliyor. Tecrübeli hoca geçen sezon olduğu gibi Beşiktaş ve Başakşehir'i içeride mağlup edip mutlu sona ulaşmayı istiyor.
Takvim

Uzatma dakikalarında gelen golle Akhisar'ı yenerek büyük moral bulan Galatasaray'da şampiyonluk için hesap kitap yapılmaya başlandı. 6'sı deplasmanda oynanacak olan kalan 11 maçı analiz eden Fatih Terim hedefi 29 puan olarak belirledi. Tecrübeli hoca kalan 11 karşılaşmadan en az 9 galibiyet istiyor.
74 PUANLA ŞAMPİYONLUK GELİR
Artık yenilgiyi aklının ucundan bile geçirmeyen Terim, maksimum iki beraberlik alma hakları olduğunu düşünüyor. Başarılı hoca sezonu 74 puanla bitirmeleri halinde mutlu sona ulaşacaklarına inanıyor.
DEPLASMANDA DA SERİ İSTİYOR
Fatih Terim geçen sezon olduğu gibi en önemli rakipleri Beşiktaş ve Başakşehir'i içerde devirmenin planlarını da şimdiden yapıyor. Tecrübeli hoca artık deplasmanda da seri galibiyetler istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!

Leeds United ve Burnley, Premier Lig'e yükseldi

Hull City, geriden gelerek kazandı!

Hansi Flick'ten Lewandowski açıklaması!

Jonathan Tah, 10 yıl sonra veda ediyor!

Premier Lig'de Liverpool, şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Serie A'da maçlar ertelendi!

Lyon, deplasmanda ağır yaralı!

Real Madrid, Bilbao maçında 90+3'te galibiyeti aldı!

Bayer Leverkusen'e St. Pauli çelmesi!
