Galatasaray'da hedef; Minimum hasarla yola devam
Trabzon'da son dakika golü Galatasaray'a 1 puan getirirken, ortaya konan mücadele ve istekli futbol, Florya'da bambaşka bir hava yarattı. Fatih Terim takımdan, takım da oyundan memnun. Tek hedef, Ocak ayına minimum hasarla girmek

Süper Lig'de haftayı deplasmanda Trabzonspor beraberliğiyle kapatan Galatasaray, her ne kadar zirveden uzaklaşsa da artık daha keyifli. Özellikle ikinci yarıda yenen gole verilen reaksiyon ve mücadele, teknik patron Fatih Terim'i bir hayli memnun etmiş durumda.
Tecrübeli hoca bu düşüncesini takımına iletirken, oyuncuların da benzer düşüncelere sahip olduğu ve ortaya konan futboldan memnuniyet duyduğu öğrenildi. Terim'in en önemli planı, Ocak ayına kadar minimum hasarla yola devam etmek. Son 4 maçta en az 10 puan alıp ara transfere girmek isteyen Terim, devrede yapılacak takviyelerle çok daha tempolu, çok daha agresif bir ekip oluşturmanın hesapları içinde.
4 MAÇIN ÜÇÜ İÇERİDE
Üstelik Galatasaray'ın ilk yarının son 4 haftasında oynayacağı 3 maç, Türk Telekom Stadı'nda... Sırasıyla Alanyaspor ve Ankaragücü'nü konuk edecek olan Sarı- Kırmızılı ekip, ardından Göztepe deplasmanına çıkacak ve 17. haftada İstanbul'daki Antalyaspor karşılaşmasıyla ilk devre sona erecek. Avrupa'ya büyük ihtimalle veda edecek olan Cim Bom, yoluna ligdeki zirve yarışı ve Türkiye Kupası'yla devam etmeyi hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'ya 3 puan Dani Olmo'dan!

Manchester City, 90+4'de güldü!

Şampiyon PSG'nin 10 maçlık galibiyet serisi sona erdi!

Tottenham'da kesin veda kararı: Ange Postecoglou

Manchester City'nin 75 milyon euro'luk kaleci hedefi

Avrupa'da transferin yeni gözdesi: Moise Kean!

Fiorentina'dan Müller hamlesi!

Ancelotti'den geleceğine dair net açıklama!

Spor dünyasında 2024'ün en iyilerine Laureus ödülleri verildi

Nottingham Forest, deplasmanda Tottenham'ı üzdü!
